Sport

Kosanović: Oprezno sa „fenjerašom“

Fudbaleri Novog Pazara u subotu gostuju u Kragujevcu,ekipi Radničkog, koja trenutno poslednja na tabeli. Trener Milorad Kosanović napominje da nije vreme govoriti da Novi Pazar u prestonicu Šumadije ide da pobedi, već da njegov tim mora da bude veoma oprezan.

 

Ne smemo da pričamo o Radničkom kao o timu koji je na dnu tabele,nego o sastavu koji je član elite i ima svoje kvalitete, koji će sigurno pokušati sve da dođe do dobrog rezultata.Na nama je opet jedna obaveza da posle ovih rezultatskih neuspeha, probamo da pružimo svoj maksimum u ovom trenutku i da napravimo pozitivan rezultat. Ovaj tim to može, ovaj tim je ove nedelje je izgledao tako da želi da na jedan dobar način uđe u ovu utakmicu i ja se nadam da iz Kragujevca možemo da odemo neporaženi.

Strateg plavih je napomenuo da ga mnogo više brinu uslovi za igru, naglasivši da je gotovo u celoj zemlji nemoguće igrati,ali da će sutrašnji dan pokazati da li je vreme na strani fudbala.

Osim Rusmira, stručni štab ovdašnjeg superligaša, može da računa na sve raspoložive snage, uključujući i još uvek nedovoljno oporavljenog štopera Vukovića, koji je je u punom trenažnom procesu i otputovao je sa ekipom u Kragujevac.

Utakmica: Radnički-Novi Pazar počinje u subotu od 13:30 na stadionu „Čika Dača“ u Kragujevcu, a arbitraža je poverena našem najboljem sudiji, Miloradu Mažiću iz Vrbasa.

 

E.N.

Podeli