Politika

Održan humanitarni koncert “Veče sa talentima”

U Kulturnom centru Novi Pazar, u koncertnoj dvorani ispunjenoj do poslednjeg mjesta održan je veliki humanitarni koncert “Veče sa talentima”.

Učesnici koncerta bili su mladi talenti iz našeg grada, pjevači za koje navijamo u brojnim talent šou programima, kao i članovi Gradskog plesnog centra i plesnog studija “Mas de la danza”. Sav prihod od prodatih ulaznica čija je cijena iznosila simboličnih 200 dinara odlazi u fond “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama”.

Ideja Kulturnog centra bila  je da mlade sa talentom kojim promovišu Novi Pazar povežu i vode stalnu brigu o njima. Sa druge strane rukovodstvo Kulturnog centra prepoznalo je i potrebe “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama” , njihovom dnevnom boravku, kojem će pripasti novac od prodatih karata večeras održanog velikog humanitarnog koncerta.

Obrativši se učesnicima i publici, direktor Kulturnog centra u Novom Pazaru, Husein Memić je istakao važnost solidarnosti sa onima kojima je dodatna pažnja nužno potrebna. Memić je izrazio zadovoljstvo što je dvorana bila ispunjena u potpunosti.

 “Drago mi je što podržavate naše mlade sugrađane i što ste večeras pokazali koliko smo mi u Novom Pazaru humani. Volio bih da svako od nas posjeti prostorije, dnevni boravak “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama” i da se uvjeri da novac od prodatih ulaznica upućujemo na pravu adresu”, rekao je Memić.

Sekretar “Društva za pomoć osobama sa posebnim potrebama”, Tahir Delić zahvalio je Kulturnom centru na inicijativi i realizaciji tog humanitarnog koncerta.

Za Zenaidu Đukić, Harisa Skarepa, Sadata Rizvanovića, Semira Džankovića, Emira Brunčevića, Denisa Alića, Medinu Radetinac, Enisa Todića, Snežanu Vušović, članove plesnog studija “Mas de la danza” i Gradskog plesnog centra  bilo je zadovoljstvo da svojim talentom, pjevanjem i igrom pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Voditeljke programa humanitarnog koncerta “Veče sa talentima” bile su jednako talentovane sestre Ivana i Nevena Jolović.

Aleksandar Nićiforović
fotografija: S. Župljanin

Podeli