Vesti

Elfić: Ugljanin šteti Bošnjacima

“Retorika Sulejmana Ugljanina neće poboljšati status Bošnjaka i ona narušava odnose ne samo sa Vladom vec i sa srpskom zajednicom”, rekao je predsjednik Bošnjacke demokratske zajednice, Emir Elfić, reagujući na izjavu Ugljanina da je Srbija šovinsitička tvorevina.

Elfić je u naglasio da je protoset u organizaciji Bošnjačkog nacionalnog vijeća zloupotreba u politicke ili u svrhe ličnih interesa pojednaca u Stranci demokratske akcije.

“Protest i retorika predsjednika vijeća, Sulejmana Ugljanina, ima za cilj i kreiranje jednog starog radikalnog ambijenta, od kog ni Srbi ni Bošnjaci nemaju koristi” , rekao je predsjednik Bošnjačke demokratske zajednice, Emir Elfić. On je reko da nije slučajno što se radikalnim izjavama baš u ovom trenutku, kako kaze, “destimuliše afirmacija poslovnog ambijenta” naglasio je Elfić.

“Ne čudi me što se to dešava baš u ovom trenutku, jer je grad za ovu budžetsku godinu izdvojio ogromna sredstava za infrastrukturu, što je pretpostavka ekonomskog razvoja a isto tako ovih dana uspostavljaju se važni međunaraodni odnosni sa različitim gradovima”, rekao je Elfić.

Predsednik Bošnačke demokratske zajednice je zaključio da negativne reperkusije, kako on kaže, loših poruka i izjava plaćaju prvenstveno gradjani Novog Pazara.

Armin Šaljić

Podeli