Vesti

Ideja o povezivanju i udruživanju mladih SDP-a

Kongres Foruma mladih Sandžačke demokratske partije koji će 8. marta biti održan u Sjenici, prilika je da se mladi povežu i udruže ka ostvarivanju ciljeva za bolju budućnost mladih iz regiona. Rečeno je u SDP-u nakon radnog sastanka članova Foruma mladih te političke partije. Oni su još jednom pozvali sve članove i simpatizere da prisustvuju i da se uključe u organizaciju predstojećeg kongresa.

Nakon sastanka Foruma mladih Sandžačke demokratske partije javnosti je poručeno da je osnovna ideja da se mladi osnaže i da zajedno na lokalnom i nacionalnom nivou rade na promovisanju i pružanju podrške aktivnoj ulozi mladih ljudi u projektima koji doprinose boljem zajedničkom životu, kao i međusobnom poštovanju i dijalogu.

Članovi Foruma madih  Sandžačke demokratske partije iz Sjenice nedavno su posjetili centralu stranke  u Novom Pazaru povodom  organizovanja velikog  stranačkog kongresa 8. marta ove godine. U razgovoru sa omladinom SDP-a u Novom Pazaru tada su  usaglašeni detalji i podjeljene odgovornosti oko organizovanja predstojećih aktivnosti.

A. Nićiforović
Foto S. Župljanin

Podeli