Društvo

Mladi promoteri Novog Pazara na Sajmu turizma

Pored brojnih turistima zanimljivih lepota i potencijala Novog Pazara koji će biti predstavljeni i na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu  posjetiocima će biti predstavljen i posebno važan brend Novog Pazara a to su mladi i talentovani ljudi.

Učešće na Sajmu mladih koji se takmiče u brojnim talent programima i koji na najbolji način promovišu naš grad dogovoreno je na sastanku u Gradskoj upravi.

Sajam turizma u Beogradu koji počinje 19. i traje do 22. februara idealna je prilika da se posjetioci upoznaju sa turističkom ponudom ovog kraja, smatra član Gradskog vijeća Seadetin Mujezinović. Pored dobrih ljudi, ukusne hrane i ukrštanja dveju tradicija i kultura, zbog čega turisti najčešće i dolaze, Novi Pazar će predstaviti i brojne mlade i talentovane ljude koji su posebno u ovom periodu najbolji promoteri našeg grada.

Grad Novi Pazar oduvijek je pomagao mladim talentima da uspiju u tome čime se bave, a oni su se uvijek trudili da predstave Novi Pazar na najbolji način, i tako se oduže za podršku koju dobijaju.

Naši mladi i talentovani sugrađani koje je upoznala publika kroz razne talent programe zahvalni su rukovodstvu Novog Pazara na pomoći, zadovoljni su i ukazanim povjerenjem da baš oni budu promoteri svog grada na predstojećem Sajmu.

Već sada sigurno je da će treći dan Sajma turizma u Beogradu, odnosno subota biti u znaku Novog Pazara. Očekivanja su da će posjetioci Sajma i mnogi drugi u ovoj godini rado posjetiti Novi Pazar, destinaciju koja postaje sve privlačnija na mapama turista iz zemlje i svijeta.

A. Nićiforović

Podeli