Vesti

Pronađeni ukradeni mobilni telefoni

U centru Novog Pazara prije deset dana, u noći kada nije bilo svjedoka opljačkan je servis za prodaju mobilnih telefona “G MOBIL” vlasnika Vahidina Gluhavičanina. Slučaj je tada prijavljen policiji koja je za kratko vrijeme pronašla osumnjičene i kod njih našla vrijedne mobilne telefone.

Kada je došao ujutru na posao u svoj servis mobilnih telefona Vahidin Gluhavičanin vlasnik “G MOBILA” zatekao je razbijena ulazna vrata i prazne izložbene vitrine. Za Regionalnu televiziju objašnjava da mu je sve što je godinama ulagao u svoj biznis nestalo tokom noći.

Vahidinu kome posao kako kaže dobro ide sreća se ponovo osmjehnula. Policija ga je nakon deset dana obavijestila da je pronašla osumnjičene i kod njih našla svu ukradenu robu u vrijednosti oko 10 hiljada eura. On ovim putem želi da pohvali rad policije koju u poslednje vrijeme kako kaže Vahidin prati loš glas.

Vahidin ističe da mu je požrtvovanim radom policije vraćena vjera, i da će pošto mu je pronađena ukradena roba moći i dalje od ovog posla da hrani svoju porodicu. Ovo je svakako pozitivan ishod situacije koja je nekome unijela mnogo nemira, a svakako da bi nas ove vijesti o pronađenoj ukradenoj i vraćenoj robi  uvijek obradovale.

A. Nićiforović

Podeli