Društvo

Uređen i krak Ulice Generala Živkovića

Na zahtev meštana Pete mesne zajednice, obezbeđena su sredstva za popločavanje kraka Ulice Generala Živkovića u blizini OŠ ”Vuk Karadžić.

Predstavnici Gradske uprave, na čelu sa gradonačelnikom Novog Pazara, dr Mehom Mahmutovićem, obišli su danas radove i u tom delu grada.

Više stotina učenika, koliko ih dnevno prođe ovom ulicom na putu do škole i od škole do kuće, moćiće bezbedno da se kreću i više neće gaziti blato. Popločavanjem kraka Ulice Genrala Živkovića, i meštani Pete mesne zajednice dobijaju bolje uslove za život.

Samostalni odbornik Skupštine grada, Nermin Dražanin, kaže da je ova ulica žila kucavica tog naselja, navodeći brojne razloge koji ukazuju na značaj i opravdanost realizacije takvog projekta. On ističe da će se zalagati da se u tom delu grada izgradi i multifunkcionalno igralište, kao i da se rekonstruišu sportski tereni u OŠ ”Vuk Karadžić”.

Predloge odbornika Nermina Dražanina, gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović ocenio je kao kvalitetne i korisne i obećao da će Gradska uprava nastojati da ih realizuje u što kraćem roku.

S.Lj.

Podeli