Vesti

Dražanin napustio opoziciju

Odbornici gradske Skupštine dali su na današnjem zasedanju saglasnost  “Gradskoj toplani” da učestvuje u projektu izgradnje postrojenja na biomasu, formirali  Štab za vanredne situacije, te imenovali vršioca dužnosti dorektora Doma zdravlja, kao I zamenika Javnog pravobranioca.

Današnje skupštisnko zasedanje obeležila je I odluka odbornika iz redova SDA Sandžaka Nermina Dražanina da u lokalnom parlamentu ubuduće deluje samostalno.

Formiran je Štab za vanredne situacije, a promenjeni su predsednici I članovi upravnih i nadzornih odbora pojedinih preduzeća i ustanova. Usvojena je i odluka o Gradskom pravobranilaštvu.

Šef odborničke grupe “Za Evropski Novi Pazar” dr Muamer Bačevac kaže da ozbiljni odbornici sve više prepoznaju kvalitetan rad lokalne vlasti.

Odbornici većine dali su saglasnost  “Gradskoj toplani” da učestvuje u projektu izgradnje postrojenja na biomasu što je kako je istakunuto na sednici od velikog značaja za Novi Pazar.

Dosadašnji odbornik opozicione SDA Nermin Dražanin doneo je odluku da u lokalnom parlamentu deluje samostalno. Dražanin je rekao da će ubuduće svojim glasom podržati sve predloge, koji imaju za cilj unapređenje  života građana Novog Pazara.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović kaže  da se vlast trudi da predloge svih odbornika ispuni.

Odbornik Bošnjačke demokratske zajednice  Šerif Marukić će od danas  obavljati funkciju drugog potpredsednika Skupštine grada. Novopazarska Skupština imenovala je Ervina Ćorovića za vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja. Samir Dražanin izabran  je za zamenika Javnog pravobranioca.  Data je i saglasnot na upotrebu imena grada Novog Pazara u nazivu Udruženja sportskih novinara.

Podeli