Društvo

Akreditovana četiri seminara

Novopazarski Regionalni centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju dobio je akreditaciju za četiri stručna seminara od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Direktor Regionalnog centra za stručno usavršavnje Hajrudin Hajrović nakon sastanka sa gradonačelnikom Novog Pazara dr Mehom Mahmutovićem, ocenio je ovaj događaj kao veoma bitan za Novi Pazar i za zaposlene u obrazovanju.

Regionalni centar za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju u proteklom periodu organizovao je niz stručnih seminara i tribina namenjenih usavršavanju prosvetnih radnika. Od sada će i akreditovane četiri stručne teme, odnosno seminara pomoći u realizaciji njihovog cilja, a to je podizanje nivoa znanja zaposlenih u obrazovanju.

Akreditovane teme, odnosno seminare radili su mladi i stručni prosvetni radnici koji su zahvalni novopazarskom Regionalnom centru za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju što im je pružena prilika da učestvuju na takvom konkursu.

Ova četiri akreditovana seminara naći će se u katalogu za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju, što je veliki korak za obrazovni sistem Novog Pazara.

A. Nićiforović

Podeli