Kultura

Podržite Bakira

Nakon uspešno završenog takmičenja u bosanskom muzičkom šouu „Zvjezda možeš biti ti“ i osvojenog sedmog mesta, mladi i perspektivni dvadesetjednogodišnjak Bakir Turković iz Prijepolja sebi krči put ka finalu popularnog muzičkog šoua „Zvede granda“.

Od jedanaest hiljada takmičara plasirao se među 14 najboljih i kako sam kaže, za plasaman u super finale potrebna mu je podrška njegovih vernih glasača, koji za njega mogu glasati slanjem SMS poruke.

„17. maja ide emisija uživo, takmičiće se četnaest muškaraca i žena i iz nedelje u nedelju će ispadati po jedan takmičar, sve do top 10, super finala. Ja očekujem veliki broj glasova i podršu mojih vernih sandžaklija“-kazao je Bakir.

Bakir kaže da se osim u Prijepolju njegova polpularnost oseća i u ostalim gradovima Sandžaka, pa je i na ulicama Priboja, Nove Varoši, Sjenice i Novog Pazara veoma prepoznatiljiva ličnost.

Razlika između muzičkih takmičenja u Srbiji i Bosni i Hercegovini po mišljenju mladog i ambicioznog pevača je u samom kvalitetu takmičenja i konkurenciji pevača, i iako je u takmičenju „Zvezde granda“ mnogo zahtevnije, on kaže da je mu je najteže bilo u bosanskom muzičkom šouu „Zvjezda možeš biti ti“, jer je tada bio na početku svoje pevačke karijere.

Belida Šehović

Podeli