Vesti

Dobra saradnja sa Ministarstvom regionalnog razvoja

Tokom posete Novom Pazaru, državni sekretar u Ministarstvu regionalnog razvoja, državne uprave i lokalne samouprave, Dragan Stevanović sastao se sa predstavnicima lokalne vlasti.

Na sastanku je istakuto da resorno ministarstvo i grad osvaruju izuzetan nivo saradnje, kao i da su rezultati te saradnje u Novom Pazaru uočljivi na svakom koraku.

„Grad  je danas modereniji i za okruženje prihvatljiviji nego ranije. Započeti su mnogi projekti, od kojih su neki u međuvremenu završeni a nekima ćemo se posvetiti  po konostituisanju nove Vlade. Ono što mogu da garantujem jeste da  će sve što je predmet dogovora sa lokalnom samoupravom biti realizovano u interesu čitave zemlje, ali prvenstveno građana Novog Pazara“, zaključio je Stevanović.

Gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović podsetio je na neke od važnijih infrastrukturnih projekata  čija je realizacija u toku, a koje podržava ministarstvo regionalnog razvoja. Mahmutović je naglasio da je grad kod resornog ministarstva   aplicirao za ostvarenje nekoliko važnih projekata i da su sve aplikacije prihvaćene.

Podeli