Vesti

Kongres mladih BDZS

Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka održala je kongres mladih koji je okupio članove i simpatizere te političke partije.

Prisutnima se obratilo rukovodstvo partije a poručeno je da bez omladinaca ta stranka ne bi bila to što jeste.

Kongres mladih koji je održan u hotelu “Atlas” u Novom Pazaru “Svi zajedno do promjena” poruka je mladih BDZ Sandžaka. Prisutnima se  obratilo  predeedništvo mladih na čelu sa predsednikom Kadrijom Džankovićem, kao i potpredjednici BDZ-Sandžaka Ljutvo Balkan i Sead Šaćirović na čelu sa predsednikom Jahjom Fehratovićem.

Iz ove stranke je saopšzeno da mladi žele I spremni su za promene, a na skupu je bilo reči o problemima koje tište građane Novog Pazara, posebno mlađu populaciju. ‘’Želimo dela, reči u prazno nam je dosta poručio je između ostalog predsjednik mladih Kadrija Džanković’’.

Predsjednik BDZ Sandžaka Jahja Fehratović poručio je omladincima da bez njih stranka ne bi bila to sto  jeste. ’’Koalicija LDP-BDZ-SDU boriće se da ostvari dobar rezultat na predstojećim izborima upravo zbog Vas. Znamo da u Sandžaku ali i u celoj Srbiji možemo stvoriti normalne uslove za život, obezbijediti mladima radna mjesta i osnovne elementarne uslove i borićemo se za to“, poručio je predsednik BDZ sandžaka Jahja Fehratović omladini te stranke.

S.K

Podeli