Društvo

Humanitarna predstava za malog Bakira Isovića

Omladinski teatar 020 organizovaće humanitarnu predstavu pod nazivom „Šta to žena znači“ u dvorani kulturnog centra u utorak.  Sva sredstva prikupljena od predstave biće namenjena za pomoć malom Bakiru Isoviću iz Sjenice za operaciju 2. marta u Rusiji.

Akciji se priključio i mladi novopazarski pisac Haris Jašarević koji je organizovao muzičko veče u Sjenici 7. februara, čija će sredstva takođe biti namenjena za pomoć Bakiru. Cena obe ulaznice je simboličnih 100 dinara.

Kako bi se prikupilo što više novca za operaciju malog Bakira Isovića iz Sjenice koji boluje od cerebralne paralize i nedostatka vida, uključile su se mnoge organizacije i pojedinci. Među njima je omladinski teatar 020 koji će tim povodom organizovati humanitarnu predstavu „Šta to žena znači“.

„Povodom akcije prikupljanja novca za malog Bakira Isovića iz Sjenice, kome je novac potreban za  operaciju, omladinski teatar 020 će u utorak 4. februara u 20 časova odigrati pozorišnu predstavu „Šta to žena znači“, po treći put u Novom Pazaru, cena karte je simboična i ona iznosi 100 dinara. Ovim putem bi pozvao sve građane Novog Pazara da se pridruže akciji tako što ćemo zajedno ispuniti dvoranu kulturnog centra“, rekao je glumac Alen Turković.

Ovoj akciji pridružio se i novopazarski mladi pesnik Haris Jašarević.

„7. februara u 20 časova u velikoj Sali u Sjenici biće organizovano jedno muzičko veče, gde će se svi lepo zabavit. Cena karte je samo 100 dinara. Pozivam cijeli Sandžak da dođe jer je ogroman novac potreban malom Bakiru da bi se on lečio u Rusiji“, kazao je novopazarski mladi pesnik Haris Jašarević

Omladinski teatar 020 će, takođe, 31. januara odigrati istu predstavu u dom kulture Sjenica i na taj način započeti pozorišnu sezonu ovog omladinskog teatra.
Za sve one koji žele da pomognu malom Bakiru Isoviću mogu to učiniti putem žiro računa 160-5300100082294-88 (dinarski) i 160-5330200610677-11 (devizni).

A. Biševac

Podeli