Sport

Zuković atletski selektor za juniore i juniorke

Sportski direktor AK Novi Pazar Edin Zuković imenovan je za saveznog selektora za juniore i juniorke, saznaje Regionalna radio televizija.

Licencirani trener Edin Zuković potvrdio je naša saznanja i za Regionalnu televiziju rekao da će učiniti sve što je u njegovoj mogućnosti da juniorska atletika povrati mesto koje joj pripada.

-Zaista smatram da sma preuzeo vruć krompir. Iskreno se nadam da ću opravdati poverenje koje mi je ukazano od strane Atletskog saveza Srbije i da će juniorska atletika ubrzo biti onakva kakva je nekada bila. Daću svoj maksimum i neću se štedeti, rekao je Zuković koji se zahvalio čelnim ljudima ASS koji su mu, kako je rekao, dali šansu. Ovim je još jednom potvrđeno da Novi Pazar ima izuzetne takmičare i stručnjake iz sveta atletike.

Edin Zuković profesor je fizičke kulture u novopazarskoj OŠ Rifat Brdžović Tršo a u sportskoj karijeri je imao dosta zapaženih rezultata. Dva puta je bio prvak države u krosu, pobednik je Kupa Jugoslavije a na Prvenstvu Balkana u krosu koje je održano 2005. godine bio je peti. Zuković ima iskustvo i u rukovođenju klubom jer je 2007. godine imenovan za sportskog direktora AK Novi Pazar. Prošle godine je preuzeo funkciju sportskog direktora Atletskog saveza centralne Srbije.

Anel Grbović

Podeli