Sport

Victoria Group uz Amelu do Olimpijade

Kompanija „Victoria group“, vodiće Amelu Terzić ka Rio de Žaneiru. Novopazarskoj atletičarki ostaje samo da nastavi sa sjajnim rezultatima, jer će imati uz sebe moćnog sponzora.

Čelnici „Victorije Group“ su se obavezali da, da ime programa ASS za predstojeće letnje Olimpijske igre, naredne tri godine, finansiraju Amelu sa 1500, a njenog trenera, Rifata Zilkića sa 800 evra.

„Svakom sportisti je neophodno da zna da ima podršku, kako matičnog saveza tako i kompanija koje prepoznaju važnost dobrih priprema neophodnih za ostvarivanje zapaženih rezultata. Zahvaljujem se „Victoria Group „ na sredstvima koje će mi omogućiti nesmetani rad u naredne tri godine. Predamnom su takmičenja i pripreme, a krajnji cilj je Rio. To je san svakog sportiste, ali idemo korak po korak – sa ovakvim timom uz sebe sigurno će biti mnogo lakše“, izjavila je Amela Terzić.

„Ponosni smo što ćemo kao kompanija u naredne tri godine podržavati Amelu Terzić u pripremama i verujemo da će nas i ona u Riju obradovati svojim rezultatima „ ,rekao je Zoran Mitrović, generalni direktor kompanije „Victoria Group“.

Ugovor je potpisan u Beogradu, a ova kompanija je postala prvi član sponzorskog pula Atletskog saveza Srbije.

E.N.

Podeli