Društvo

Kancelarija Evropske očne bolnice od sada i u Novom Pazaru

U Novom Pazaru otvorena je kancelarija Evropske očne bolnice čija je centrala u Skoplju, a koja je predstavlja jednu od najuglednijih zdravstvenih ustanova u regionu kada je u pitanju dijagnostika I liječenje očnih bolesti.

Građani od sada vrlo lako mogu, putem ove kancelarije, zakazati preglede i konsultovati se o načinu liječenja svih vrsta očnih oboljenja.  Kancelariju Evropske očne bolnice svečano su otvorili gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović i Hamdija Atioglu direktor European eye hospital ili evropske očne bolnice u Skplju.

Menadžer ove zadravstene institucije Sabahudin Bahtijarević  kaže da je otvaranje kancelarije samo prvi korak u saradnji i izražava želju da  Novi Pazar u budućem periodu dobije i kliniku koja bi takođe imala evropske standarde u dijagnostici i liečenju očnih bolesti. European eye hospital, odnosno Evropska očna bolnica je specijalizovana institucija koja je uvela evropsku proceduru u oblasti dijagnostike i operacije sa vrhunskim tehnologijama. Otvaranju su osim predstavnika zdrvstvenih ustanova prisustvovali predstavniici gradske uprave i ljudi iz javnog I kulturnog života grada.

(A.Š.)

Podeli