Sport

Rastanak Kuzeljevića i plavih

Neočekivani problemi za Pazarce, uoči izuzetno važnog duela sa Borčanima. Slavenko Kuzeljević je odlučio da „digne sidro“ i napusti Gradski stadion, zbog, kako je rekao „nemogućnosti da normalno obavlja svoj posao”.

-Klub nije uspeo da izmiri obaveze prema svojim bivšim trenerima i mojim kolegama, tako da ja ne mogu da sedim na klupi tokom utakmica i normalno vodim ekipu. U takvoj situaciji rastanak je logično rešenje, kazao je Kuzeljević. Iskusni stručnjak je takođe dodao.
-Ako već ne mogu da vodim ekipu, u važnim utakmicama, nema svrhe da ostanem u klubu, moja odluka o odlasku je konačna.
Slavenku Kuzeljeviću nije bilo omogućeno da sedi na klupi, zbog kako kažu u FK Novi Pazar, „uterivanja duga bivšem treneru Bekvalcu od strane Trenerske organizacije “.
-Iako smo uredno podneli sve potrebne dokumente za izdavanje licence Kuzeljeviću,26.februara,kada smo i potpisali ugovor sa njim, a imali odluku Arbitražne komisije, po kojoj smo bili dužni da Bekvalcu izmirimo obaveze do 28. februara, licenca Kuzeljeviću nije izdata,iz nama nepoznatih razloga. Naime  i dalje se vodi postupak oko reprograma duga, za šta smo podneli zahtev 5.marta, a o kome, što je simptomatično, Disciplinska komisija se do danas nije izjasnila.Interesantno da se „disciplinci“ nisu oglasili ni na žalbu našeg golmana Đogatovića,koja  je uredno podneta,i iako su prošle dve utakmice o njegovoj kazni,  za koje smo obavešteni telegramom, ne nikakvom zvaničnom odlukom, kaže Ismet Košuta.
S druge strane, pak, pomoćni trener, Dejan Dimić, očekuje izuzetno tešku utakmicu protiv nepredvidivih Borčana, ali se nada da će tri boda ipak ostati kraj Jošanice.

-Rival igra odlično ovog proleća, što i rezultati pokazuju. Biće vraški teško, ipak, imamo i mi naše adute, dobro smo ih „prostudirali“, tako da verujem, da ćemo uz pomoć naših navijača ostvariti važnu pobedu.

E.Nailović

 

Podeli