Sport

Ima neka trajna veza…

Nakon Svetskog prvenstva na kojem su reprezentativke Srbije Ajla Lukic i Saida Bukvic osvojile zlato a Mirela Barudžic srebro, za Kik tai boks klub iz Novog Pazara vlada veliko interesovanje u Evropi.

Kik boks klub iz Štutgarta, za koji boksuje novopazarac Semin Gusinac, izrazio je želju da uspostavi dobre odnose sa klubom iz Novog Pazara na cijem je celu Husein Dupljak.

Medalje sa SP i EP uučinile su da Kik tai boks klub iz Novog Pazara bude poznat širom sveta. Javili su se brojni klubovi koji bi da sarađuju sa Huseinom Dupljakom i njegovim borcima. Među prvima želju je izrazio kik boks klub iz Štuttgarta, za koji boksuje novopazarac Semin Gusinac.

“Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da upoznam svetske prvakinje iz ovog kluba. Verujem da možemo ostvariti dobru saradnju a kasnije i bratimljenje dva kluba”, rekao je Gusinacza Regionalnu televiziju, nakon što je odgledao trening u Kik tai boks klubu Novi Pazar.

Trener domaćeg kluba Husein Dupljak kazao za RTV da postoji veliko interesovanje za njegove borce.

“Oni su najbolji na planeti i zahvaljujući njima svi znaju za nas. Uspostavili smo dobre odnose sa brojnim klubovima a sa klubom iz Štuttgarta doći će do bratimljenja”, rekao je Dupljak.

Semin Gusinac je rođen u Nemačkoj, roditelji su mu novopazarci. Član je kluba iz Štuttgarta koji će novopazarskim kikbokserima, koje predvodi Husein Dupljak, donirati vrednu opremu.

A. Grbović

Podeli