Sport

Lale odolele u Novom Pazaru

Mladi fudbaleri Novog Pazara nisu uspeli da savladaju u derbiju Vojvodinu. Novosadske lale su uspele da odnesu bod sa Gradskog stadiona,derbi 19.kola Omladinske lige okončan je 0:0.
Za celim plenom može da žali domaćin. Mladići koji brane boje Novog Pazara su u većem delu kontrolisali utakmicu,ali nisu iskazali realizatorske sposobnosti. Da bi se pobedilo,sem hrabrosti i htenja,neophodan je i pogodak. Njega u mreži Novosađana nije bilo.
Imao je Novi Pazar i brojčanmu prednost punih 41.minut,jer je sigudni sudija Marušić iz Kraljeva, zbog dve javne opomene poslao u svlačionicu Slijepčevića. Učinilo se tada da je pitanje momenta kada će se domaći igrači radovati vođstvu. Usledio je žestok pritisak ka golu protivnika,no, i pored mnoštva akcija koje su obećavale falio je završni udarac. Na suprotnoj strani, iako brojčano inferiorni, gosti su u dva navrata opasno ugrozili Đerleka. Centarfor Silađi je,međutim bio nedovoljno precizan u finišu susreta.
Nakon 18.kola u Omladinskoj ligi Srbije, Novi Pazar deli 11.mesto sa 22 boda, a narednog vikenda sledi gostovanje,direktnom konkurentu za opstanak,Jagodini.

(Foto:Redžep Korać)

(E.N.)

Podeli