Sport

Odbojkaši vjeruju da mogu do druge pobjede

Odbojkaši Novog Pazara u četvrtak u Kraljevu protiv Ribnice igraju revanš meč četvrtfinala plej-ofa za prvaka države i na taj način pokušaće da izbore plasman među četiri najbolja tima u Srbiji. Utakmicu iz Kraljeva direktno će od 18h prenositi Radio televizija Srbije na svom drugom programu.

Novopazarci su u prvoj utakmici na svom terenu savladali Ribnicu sa 3:0, a u polufinale će se plasirati tim koji ostvari dvije pobjede. Trener Novog Pazara očekuje da će to biti njegova ekipa, vjeruje da mogu do drugog trijunfa, i da do masjtorice neće doći.

“Idemo u Kraljevo da odigramo maksimalno. Oni znaju naše vrline i mane, kao i mi njihove. Bili smo četvrti u prvenstvu, Ribnica je zauzela peto mjesto, a u međusobnim duelima se pokazalo da tu nema velike razlike u kvalitetu. U plej-ofu je sve otvoreno, ali vjerujem u svoj tim”, rekao je Bonić.

Utakmica u Kraljevu igraće se u četvrtak od 18 časova, dok je eventualna “majstorica” na programu 22. marta u Novom Pazaru. Utakmicu iz Kraljeva direktno će od 18h prenositi Radio televizija Srbije na svom drugom programu.

A. Nićiforović

Podeli