Sport

Kosanović ostao u Novom Pazaru

Milorad Kosanović će nastaviti započetu misiju kraj Jošanice. Iskusni stručnjak, koji je svojim dolaskom preporodio Novi Pazar i narednih šest meseci provešće u plavom taboru, na zadovoljstvo i oduševljenje armije navijača i ovdašnje sportske javnosti.

-Nije tu bilo nikakvih dogovora. Mi smo to učinili još kad sam dolazio. Ima nekih sitnih detalja koje ćemo definisati kad dođem u Novi Pazar, ali to su sitne stvari koje nisu sporne, to ćemo završiti,tako da ne treba uopšte razmišljati o tome. Sve je u najboljem redu,idemo dalje. Najvažnije je da imam prostora da ne moram da budem u Novom Sadu, to je mnogo važnije, rekao nam je u telefonskom razgovoru Kosanović.

Da li je definisan plan priprema?

– Radimo intenzivno na tome, možda ćemo početak pomeriti zbog nekog turnira. Ako budemo prihvatili učešće, pomerićemo prozivku sa 12. na 15. januar,ali o tome ćemo narednih dana,kada bude sve utanačeno.

Hoće li biti osveženja u igračkom kadru?

-Nešto ćemo probati da uradimo,ako budemo mogli,ako bude kvaliteta.U ovom zimskom prelaznom roku nije lako slobodne igrače, no,ukoliko nam se ukaže šansa probaćemo makar dvojicu da angažujemo.

Na kojim pozicijama,ako nije tajna?

-Tajna je,a i nije. Potrebni su nam kvalitetni igrači, na svim mestima da imamo podjednak kvalitet, po dva,tri fudbalera, da kad imamo probleme sa kartonima i ne daj Bože povredama, budemo podjednako jaki. Nije to  neka velika priča. Ukoliko budemo našli ono što nam treba, dovešćemo,ukoliko ne – ništa. Šta će nam samo da imamo, zaključio je Kosanović.

E.N.

Podeli