Društvo

“Otvorena ruka” nastavlja da pomaže paraplegičarima

Predstavnici Udruženja građana „Otvorena ruka“ donirali su humanitarne pakete i higijenska sredstva članovima Društva paraplegičara. Kako kažu u tom Društvu, ovakva pomoć pogotovo u trenutnoj situaciji je od velikog značaja za njih.

 Članovi udruženja “Otvorena ruka” nastavljaju sa svojim akcijama, podelom humanitarnih paketa. S obzirom na novonastalu situaciju oko korona virusa oni pakete nose na kućnu adresu i u brojna udruženja i društva. Danas su 17 paketa podelili Društvu paraplegičara.

“Humanitarno udruženje Otvorena ruka” ni u ovim teškim trenucima ne staje sa radom. Danas smo došli kod našeg prijatelja Maja iz društva paraplegičara. Doneli smo humanitarne paketa sa osnovnim namirnicama i kućne hemije”, kazala je član otvorene ruke Ulfeta Smajović.

 Kako bi olakšali život osobama sa ovim invaliditetom, Društvo paraplegičara organizuje razne humanitarne akcije, svaka je dobrodošla, tako da je i donacija osnovnih namirnica i kućne hemije od velikog značaja, kaže predsednik ovog Društva Ismail Azemović.

“Velika zahvalnost za sve iz “Otvorene ruke”, koji nam pomažu i doniraju ovakve poklone koji su veoma dragoceni za nas.”, istakao je Azemović.

 Ovo je samo jedna u nizu humanitarnih aktivnosti predstavnika “Otvorene ruke”, koji se trude da kroz organizovanje raznih humanitarnih akcija stignu do svih onih kojima je pomoć potrebna.

A. ademović

Podeli