Društvo

Prijatelji dece i uz mališane koji su boleseni

Decu koja se nalaze na lečenju na Dečijem odeljenju Opšte bolnice Novi Pazar,danas su u okviru obeležavanja Dečije nedelje obišli predstavnici lokalne samouprave,Prijatelja dece i vrtića.Oni su ovim mališanima prvenstveno poželeli brzo ozdravljenje a onda uručili skromne poklone a odeljenju su donirali preko 20 jastuka.

“Drago mi je što svake godine dođete i obiđete naše najmlađe pacijente,što ih nikada ne zaboravite i uvek ih obradujete nekim poklonima” obratila se načelnica Dečijeg odeljenja Opšte bolnice dr Vesna Memić predstavnicima lokalne samouprave,organizacije Prijatelji dece i vrtica.

Direktorka PU”Mladost” Sabina Hoćanin je ispred ove ustanove mališanima donela poklone u vidu školskog pribora i naravno poželela im da se što pre vrate svojim kućama.

“Ovo nije samo nedelja dece,ovo je i naša nedelja koja nas samo podseća da uz sve obaveze koje imamo posebno vreme i pažnju moramo pokloniti našim najmlađim građanima,kao što smo i danas ovoj deci koja se ovde trenutno leče” kazao je član kabineta gradonačelnika Rifat Redžović.

Organizacija Prijatelji dece donirala je Dečijem odeljenju preko 20.jastuka koji sui m trenutno bili najpotrebniji a uručila im je predsednica organizacije Farisa Fetahović.

Pokloni nisu izostali ni od strane mališana sa Dečijeg odeljenja koji su oni sami napravili za prijatelje koji su ih obišli i poželeli brz oporavak.

 

B.B.

Podeli