Društvo

Novi Pazar domaćin MOSI 2014.

Povodom domaćinstva narednih Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, grad Novi Pazar promovisan je u Prijepolju.

Član Gradskog veća Novog Pazara Rešad Hodžić istakao je da je organizacija Međuopštinskih omladinskih sportskih igara u Prijepolju postavila veliki zadatak i obavezu ovom gradu da ovu sportsku manifestaciju naredne godine organizuje jednako dobro kao i Prijepolje: „Mislim da je grad Novi Pazar grad otvorenog srca, a mi ćemo probati da budemo uspešni domaćini i da onaj koji bude na 51. MOSI imati šta da vidi i da ponese pozitibne utiske iz našeg grada“.

Predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović poželeo je uspešnu organizaciju Međuopštinskih omladinskih sportskih igara, kako gradu Novom Pazaru, tako i opštini Požega, koja će 2015. godine biti domaćin ovih igara: „Nadam se da ćete uspeti u svemu da postignete dobre rezultate, a moja je želja da imate sreće i uspeha koliko i mi“.

Direktor Sportskog saveza Novog Pazara Enver Gusinac istakao je da će ogranizatori Međuopštinskih omladinskih sportskih igara u Novom Pazaru raditi na što boljoj organizaciji najveće smotre amaterskog sporta na Balkanu: „Biće nam potrebna velika organizacija kako bi uspeli da budemo bolji od Prijepolja, a radićemo na tome da budemo pravi domaćini, kakvi i jesmo“.

Prisutni su imali priliku da na prezentaciji pogledaju film, koji je posvećen 552. rođendanu grada Novog Pazara i da se upoznaju sa sportskim objektima i terenima, koji su nedavno izgrađeni u ovom gradu.

Belida Šehović

Podeli