Društvo

Stanovnici Ćerimidžinice dobili novu asfaltiranu ulicu

Ulica 4. jula jedna od većih u naselju Ćerimidžinica i posjeduje veliki broj krakova koji spajaju brojna domaćinstva, a anagažovane ekipe firme “Novi Pazar Put“ pod pokroviteljstom Grada Novog Pazar postavile su drugi sloj asfalta u dužini od 1 kilometar, što je prema riječima mještana čitavo naselje učinilo znatno boljim i atraktivnijim.

Vrijednost radova u Ulici 4. jula koje je finansirao grad iznosi 4 miliona dinara. Želja predstavnika Grada jeste da u potpunosti urede saobraćajnu i komunalna infrastrukturu u gradu, tako da intenzivniji radovi tek predstoje.

” Nakon završetka ovih radova, uz uređeni završen prostor i saobrađajnice pored Stambol džamije ovo naselje dobija jedan potpuno novi izgled. Od jednog nereprezentativnog dijela grada ovo postaje mjesto lijepo za život. To je model koji ćemo primjenjivati u narednom period u svim dijelovima grada ” , kaže ispred Gradske uprave, Vahidin Melejac.

Rezultati napora predstavnika grada kada je infrstruktura u pitanju tek će biti vidljivi, s obzirom da  je a sfaltiranje Ulice 4. jula izvedeno u okviru zaključenog projekta o uređenju 17 ulica ukupne vrijednosti od 40 miliona dinara.

Podeli