Politika

Skupština grada o prvom rebalansu budžeta za 2018.godinu

Skupština grada Novog Pazara na četvrtom redovnom zasedanju, u prisustvu 42 od ukupno 47 odbornika razmatra dnevni red od 45 tačaka. U toku je diskusija po pitanju prvog rebalansa budžeta za 2018.godinu. Prema rečima uvodničara iz Odeljenja za finansije Senada Melajca, budžet grada se ovim rebalansom uvećava za 388 miliona po osnovu projekata za socijalna davanja, naplate taksi po različitim osnovama i promenama u strukturi budžeta.

Na dnevnom redu su i brojne tačke koje se odnose na izmene i dopune dela plana generalne regulacije u pojedinim delovima grada , zbog realizacije infrastrukturnih projekata.

Bačevac pozvao odbornike da glasaju za rebalans
Šef Odborničkog kluba “Za evropski Novi Pazar” dr Muamer Bačevac pozvao je odbirnike da glasaju za prvi rebalans kojim se budžet uvecava za skoro 400 miliona. On je kazao da ce sredstva biti usmerena u putnu infrastrukturu, socijalna davanja I sport u gradu koji, kako je kazao Bačevac ima 5 prvoligaša.
Primedbe opozicije, koja, prema rečima Bačevca, čini integralni deo vlasti, zapravo pokazuju lošu nameru prema vladajućoj strukturi koja se svim silama zalaže za unapredjenje života gradjana Novog Pazara.

S.Lj.

Podeli