Društvo

Igralište na poklon građanima

Iz gradskog budžeta biće izdvojena sredstva za izgradnju igrališta za decu u Rasadniku, koje je jedni od najvećih naselja u gradu. Pre nekoliko dana asfaltiran je i deo ulice  Sutjeske, a predstavnici lokalne samouprave su danas prilikom obilaska tog dela grada podržali I inicijativu meštana da neiskorišćeni prostor bude mesto za okupljanje mladih.

Još lepši izgled delu Sutjeske ulice uskoro će dati mini park za sa zelenim površinama, sportskim terenom,  a ono što je najbitnije biće ograđeno pa će biti  bezbedno mesto za boravak dece. Roditelji, koji su danas u velikom broju došli da pozdrave predstavnike gradskih vlasti, srećni su što su prihvatili njihov zahtev da ovaj prostor urede za mlade. Kažu da je igralište veoma značajno.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, kojeg su danas meštani, ali i deca ovog naselja srdačno dočekali i zahvalili mu što je došao danas da razgovara sa njima, a I prihvati inicijativu za izgradnju igrališta, koje će im ulepšati životni prostor.

Biševac kaže da je meštanima Rasadnika ovo poklon za Bajram.

“Plac u Rasadniku biće iskorišćen za igralište. Trudimo se da gde je to moguće izgradimo prostor za decu, kako bi im na neki način omogućili bezbrižno detinjstvo”, rekao je Biševac.

Ovo je samo jedno u nizu brojnih igrališta i sportskih terena, koja su predstavnici novopazarske vlasti izgradili za sada,a u cilju stvaranja boljih uslova za život građana.

Podsećamo ovde je prethodno u dužini od 260 metara asfaltiran krak ulice asfaltiran .

Podeli