Društvo

Telekom Srbije darovao najmlađe Novopazarce

U znak zahvalnosti Telekoma Srbije prema lokalnoj samoupravi Grada Novog Pazara, ova državna kompanija simboličnim poklonima, obradovala  je najmlađe Novopazarce.

„Telekom Srbije i lokalna samouprava Grada Novog Pazara već dugi niz godina imaju odličnu saradnju i ovakve simbolične donacije samo su znak pažnje za sve naše korisnike”-istakli su iz ove državne kompanije.

„Sa lokalnom samoupravom Novog Pazara već dugi niz godina imamo odličnu saradnju . Telekom Srbije kao društveno odgovorna firma uvijek gleda da našim prijateljima iz lokalne samouprave nađe neki način da se sredstva koja se kroz naše servise nama plaćaju, i da na neki način vratimo bar dio toga kroz razne investicije i donacije“- istakao je šef Službe za državnu upravu Karagujevac, Slavoljub Vasiljević.

Sekretar Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba, Lejla Delić ističe da je  upravo ova donacija dokaz da Gradska uprava podržava sve njihove aktivnosti.

Iz Predškolske ustanove „Mladost“ ističu da je  ovakav poklon bio prijeko potreban, pogotovo sada kada teku pripreme za završni ples.

Telekom Srbije u saradnji sa lokalnom samoupravom Predškolskoj ustanovi „Mladost“ i Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba, poklonili su po jedan TV prijemnik i po jednu muzičku liniju.

 

I.Hodžić

 

Podeli