Sport

Pazarci pojačani pred Topličanin (subota, 18.00)

Rukometaši Novog Pazara dočekuju sutra ekipu Topličanina iz Prokuplja, u utakmici 14. kola Super B lige Istok–Zapad.

Novi Pazar je lider prvenstva sa 24 boda, dok osmoplasirani Topličanin, koji je u duelu tih rivala u Prokuplju ostao neporažen (24:24), ima 11 bodova.

“U ovoj ligi se igra dobar rukomet, mnogo je kvalitetnih i iskusnih igrača. Takve rukometaše ima i Topličanin, ali mislim da oni vise treba da razmišljaju o nama. Neće biti lako, ali očekujem da osvojimo dva boda”, rekao je levokrilni igrač Pazaraca Boris Radivojević.

On je ponikao u beogradskom Partizanu, zatim je nastupao za Slogu iz Požege, a u dresu Pazara debitovao je postigavši šest golova u pobedi nad Lokomotivom iz Lapova (24:19) u Svilajncu.

Pazar će na predstojećoj utakmici biti jači za još dvojicu dojučerašnjih igrača superligaša iz Požege, golmana Marka Antelja i srednjeg beka Dušana Medića, a u tim se vraća i pivot Sead Međedović.

“S njima smo ekipa dostojna klupskog cilja, a to je plasman u Super ligu”, ocenio je Radivojević.

Borisov stariji brat Bogdan igra za Rajn Nekar Leven, koji je dvostruki uzastopni šampion Nemačke, a standardan je i u reprezentaciji Srbije.

“Voleo bih da imam istu takvu karijeru. Baš ništa ne bih menjao”, priznao je Boris Radivojević.

Rukometna utakmica Novi Pazar – Topličanin igraće se sutra od 18 časova u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je besplatan.

M. Minić

Podeli