SportVesti

Sve sportske institucije uz Abdulaha

Rukovodstva Ustanove za sport i Sportskog saveza Novog Pazara danas su organizovala prijem za Abdulaha Šehovića i njegovog oca a povodom događaja na krosu RTS-a održanom u Leskovcu.

Iz Ustanove za sport i Sportsskog saveza Novi Pazar saopštili su sledeće:

“Na osnovu svih dosadašnjih informacija, verujemo da je reč o nenamernoj grešci organizatora, bez ikakve namere za diskriminaciju. Posebno ističemo da je značajno što se glavni urednik RTS-a izvinio za učinjenu grešku i najavio posetu Abdulahu i njegovoj porodici. Apelujemo na sve pojedince iz političkih organizacija da ne zloupotrebljavaju ovu situaciju sa Abdulahom, jer njegova sportska karijera kao sedmogodišnjaka tek treba da počne, a javne spekulacije i teorije nisu potrebne njegovoj porodici, a ponajmanje njemu” – saopšteno je iz Ustanove za sport i Sportskog saveza Novi Pazar.

U svakom slučaju, stoji u saopštenju, u razgovoru s trenerima Atletskog kluba, koji su tog dana bili odgovorni za trkače iz Novog Pazara, detaljno ćemo analizirati situaciju i okolnosti i doneti konačne zaključke.

“Nedvosmisleno želimo da izjavimo da su sve sportske institucije grada uz Abdulaha, kao i uz sve ostale sportiste koji predstavljaju Novi Pazar” – saopšteno je tokom dana.

 

Podeli