DruštvoVesti

Završena “Dečija nedelja”

Nizom aktivnosti koje su pripremili zaposleni sa decom u Osnovnoj školi “Halifa Bin Zaid Al Nahjan”, završena je “Dečija nedelja”. Ovom događaju prisustvovali su i predstavnici lokalne samouprave koji su se i poslednjeg dana njihove nedelje družili sa njima. Čast da zatvori “Dečiju nedelju” pripala je predsedniku Skupštine Grada Novog Pazara, Samiru Lekiću.

 

Deca ove osnovne škole danas su kroz niz događaja prisutnima prezentovala, kako kažu, mali dečiji svet. Njihovo uzbuđenje je bilo veliko jer su bili u prilici da pokažu šta znaju, umeju i šta su naučili o životu, a pre svega o dečijem svetu. Ovom događaju prisustvovali su pored drugih gostiju, predsednik Skupšine Grada Novog Pazara Samir Lekić, zamenica predsednika Skupšine Alma Šarenkapić i član Gradskog veća Ensar Škrijelj. Prisutne je pozdravio direktor škole “Halifa Bin Zaid Al Nahjan” Salko Sadović.

“Hvala svima vama što ste danas ovde sa nama i što ste vašim prisustvom uveličali ovaj događaj. Zahvaljujem kolegama i koleginicama koji su vredno radili na pripremanju svakodnevnih događaja koji su realizovani povodom “Dečije nedelje”. Najveća zahvalnost pripada deci koja su aktivno učestvovala u svim događajima i želim im svako dobro i sve najlepše u daljem školovanju i životu”, kazao je direktor OŠ “Halifa Bin Zaid Al Nahjan”, Salko Sadović.

Čast da zatvori Dečiju nedelju koju je ove godine i otvorio, pripala je predsedniku Skupštine Grada Novog Pazara, Samiru Lekiću.

“Zaista mi je drago što sam ove godine  imao čast da otvorim i zatvorim “Dečiju nedelju”. Mislim da su sve reči suvišne kada su deca u pitanju. Toliko imaju pozitivne energije da i nama odraslima prenose tu energiju, doprinose da se bolje osećamo i da imamo još više odgovornosti za sve poslove koje obavljamo. Želim svima njima lepo i srećno detinjstvo, uspešno školovanje i da kada odrastu postanu dobri ljudi pre svega”, kazao je na zatvaranju “Dečije nedelje” predsednik Skupštine Grada Novog Pazara Samir Lekić.

Biljana Veljović

Podeli