Društvo

Odloženo asfaltiranje Beogradske ulice

Najavljena povremena obustava saobraćaja u Beogradskoj ulici u Novom Pazaru sačekaće nekoliko dana. Pre asfaltiranja jednog kraka ove ulice moraće prvo da budu završeni radovi na vodovodu.

 

Izvođač radova na kraku Beogradske ulice, Preduzeće „Novi Pazar put“, juče je najavio povremene prekide saobraćaja u ovoj ulici zbog prolaska mašina i materijala za asfaltiranje. Danas od ove najave nema ništa jer je posao zaustavljen, a kada će biti nastavljen zavisi od prethodne zamene dotrajalih vodovodnih cevi u delu ulice gde su radovi započeti.

Novi Pazar je u poslednje vreme veliko gradilište. Radovi se istovremeno izvode na više lokacija pa izvođači prema potrebi povremeno zaustavljaju saobraćaj. Za to imaju odobrenja nadležnih gradskih službi unapred za čitavu građevinsku sezonu.

Nastavak radova na kraku Beogradske ulice zavisi od prethodnih radova na vodovodu za koje će investitor odrediti izvođača. Teka tada moći će da se govori o  povremenom  zaustavljanju saobraćaja zbog asfalterskih radova.

 

(D.J.)

Podeli