Sport

U toku prijave za Ramazanski turnir

Tradicionalni Ramazanski turnir u malom fudbalu počeće 6. juna, a direktor novopazarskog Sportskog centra Zenib Biberović rekao je da očekuje kvalitetne utakmice i fer-plej tokom celog takmičenja.

“Možda smo mali zakasnili u tehničkom delu organizacije, ali radi se o tradiciji koju nećemo i ne smemo prekinuti. Verujem da će sve proteći u dobrom raspoloženju i korektnoj borbi, u duhu meseca Ramazana. Kao i uvek, biraćemo i najbolje pojedince”, rekao je Biberović.

Na Ramazanskom turniru, 26. po redu, nastupiće poletarci, cicibani, petlići, pioniri, kadeti, omladinci, seniori i veteran, a utakmice će se igrati u Hali sportova.

“Bilo je ideja da se turnir izmesti, ali na kraju smo se odlučili da ne menjamo destinaciju. I ove godine igraće se u staroj sportskoj hali, kod Osnovne škole Vuka Karadžić”, naveo je Biberović.

Prijavljivanje ekipa je u toku, a vrši se u upravnim prostorijama Sportskog centra u Ulici 28. novembra   

“Stupili smo u kontakt sa školama fudbala i trenerima, pozivamo sve zainteresovane da nam se jave. Žrebanje će se obaviti tokom vikenda, a prve utakmice na program su prvog dana Ramazana”, kazao je Biberović.

M. Minić

Podeli