Vesti

Centarala LDP podržava koaliciju u Novom Pazaru

Povjerenik Liberalno demokratske partije za Novi Pazar Esmir Vučelj rekao je povodom brojnih neistina koje se mogu čuti od kako je rekao on, bivših menadžera te stranke da centrala u potpunosti stoji i podržava njihovo političko djelovanje, što u Novom Pazaru podrazumijeva podršku koaliciji „Za evropski Novi Pazar-Rasim Ljajić“.

 

Put LDP oduvijek je Evropa, sve ono što Sandžačka dmokratska partija radi za ovaj grad vodi ka Evropi, i otuda ne čudi zašto smo u koaliciji koju je okupio lider SDP-a Rasim Ljajić, rekao je Vučelj.

On je dodao i da o LDP-u i u njihovo ime mogu da govore samo oni koji imaju mandat i podršku članstva koja je bila za koaliciju sa SDP-om u Novom Pazaru.

Lista za evropski Novi Pazar Rasim Ljajić je jedina koalicija u gradu koja može obezbjediti kvalitetan život građanima i zato je mi zajedno, iskreno i potpuno podržavamo, rekao je Vučelj koji je i građane pozvao da podrže listu tako što će glasati za broj jedan 24. aprila.

Irma Suljić, šefica Izbornog štaba LDP-a u Novom Pazaru govorila je o program stranke, i ona je pozvala glasače da na listiću za lokalne izbore zaokruže broj jedan, a na listiću za parlamentarne izbore podršku daju listi pod brojem sedam.

Podeli