Politika

Hajrović: Jedino Vučić ima snagu da završi započete reforme

„Naš politički stav je podrška kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću, koji jedini ima relativnu i objektivnu snagu da završi započete reforme i uvede zemlju u porodicu srećnih i ekonomski prosperitetnih država i naroda“, rekao je između ostalog na konferenciji za novinare član predsedništva Sandžačke demokratske partije Hajrudin Hajrović.

Obraćajući se svim članovima, simpatizerima Sandžačke demokratske partije , a i građanima Novog Pazara član predsedništva ove stranke Hajrudin Hajrović kaže da je  za bolju budućnost svih  važno da 2.aprila građani u velikom broju svoj glas daju Aleksandru Vučiću.

“Izađite na predstojeće izbore za predsednika Republike, ispunite svoju građansku dužnost i obavezu i zaokružite broj 6. Naš politički stav je podrška kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću, kao jedinom kandidatu, koji ima relativnu i objektivnu snagu da završi započete reforme i uvede zemlju u porodicu srećnih i ekonomski prosperitetnih država i naroda. Mi želimo da stvorimo bolje uslove života i rada, želimo kvalitetnije obrazovanje za našu decu ,bolji životni standard, neophodnu infrastrukturu, koja će omogućiti više kvalitetnih investicija, a to znači više novih radnih mesta i bolji i sigurniji život. Verujemo da svojim stručnim i radnim kvalitetima možemo nastaviti započeti posao zajedno sa našim koalicionim partnerima, kako na lokalnom i republičkom nivou. Zato je mnogo važno da izađemo na predsedničke izbore, koji  će biti održani u nedelju 2.aprila i damo podršku novom predsedniku Republike Srbije“, rekao je Hajrović.

Hajrović je pozvao građane da ne nasedaju na , kako kaže, političke trikove.

„Poštovani građani, nemoj da vas zavaravaju nemogućim obećanjima raznih političkih avanturista i mešetara, koji ovih dana zajedno sa svojim prijateljima iz našeg grada, to su uglavnom naši bivši, koji zajedno sa njima pokušavaju da se vrate na našu političku scenu, krstare sandžačkim gradovima i nude iluzije, zamajavaju javnost nerealnim obećanjima i ostalim politikanskim trikovima. Vaš jedini pravi izbor je podrška nama i našoj partiji i kandidatu, kojeg mi podržavamo. svaka drugačija odluka znači nastavak političke agonije, nestabilnost, neizvesnost i nesigurnost, jer mi smo savest i nada ovog grada i jedno zajedno sa nama možemo u bolju i srećniju budućnost”, dodao je Hajrović.

Podeli