Vučićević: Poslednji smo, ali imamo pravo na nadu

Trener fudbalera Novog Pazara Nebojša Vučićević rekao je danas da su iznenađenja uvek moguća, ali da je Crvena zvezda veliki favorit u predstojećem duelu tih ekipa u 22. kolu Super lige Srbije.

“Skupili smo se tek pre 12,13 ili 14 dana, otišli na pripreme, vratili se, trenirali, ali sve je moguće. Ipak, bilo bi glupo ako ne bih kazao da je šampion Crvena zvezda apsolutni favorit na svom terenu. Poslednji smo, ali imamo pravo na nadu”, rekao je Vučićević.

On je dodao da je atmosfera u ekipi dobra, da nema problema sa povredama i kartonima, kao i da još nije odlučio da li će računati na tek pristigle fudbalere (Dejana Babića i Milana Savića). Nešto ranije, Novopazarce su pojačali povratnici Miloš Budaković i Ibrahim Arifović.

“Biće to najteža moguća premijera jednog potpuno novog tima, ali probaćemo. Ne idemo sa ‘belom zastavom’, želimo da se nadigravamo i pokažemo se u što boljem svetlu pred beogradskom publikom”, naveo je Vučićević.

Prvoplasirana Crvena zvezda ima 54 boda, dok je Novi Pazar na poslednjem 16. mestu sa 12 bodova. Utakmica ovih rivala igraće se u subotu od 15.00 na stadionu “Rajko Mitić”.

“Sigurno je da ćemo biti maksimalno borbeni i angažovani. Imamo 20 igrača koji se bore za mesto u timu i sutrašnja utakmica je jedna vrsta filtera za naredne izazove, a sledeći je protiv Metalca kod nas”, rekao je Vučićević.

M. Minić

 

 

Podeli