Categories: DruštvoVesti

Obustava saobraćaja na dionici puta Pazarište – Tutin

Intenziviraju se radovi na rekonstrukciji puta Novi Pazar – Tutin. Zbog radova koji su u toku za saobraćaj će od sutra biti zatovrena dionica puta, pa tako preko Sebečeva više nije moguće stići do Tutina.

Zbog rekonstrukcije puta Pazarište- Tutin, poddionica Sebečevo, od četvrtka, 25. juna, do 15. novembra biće potpuno obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz turske komapnije Tašjapi.

U saopštenju dostavljenom medijima iz ove kompanije, koja je izvođač radova, navodi se da postoji mogućnost da će obustava trajati i duže, o čemu će javnost biti blagovremeno obavještena.

“Zbog nepovoljne konfiguracije terena, blizine Sebečevske reke i radova na rekonstrukciji punog profila puta na poddionici Sebečevo, neophodna je potpuna obustava saobraćaja. Poddionica će biti obilježena i zatvorena sa čeone strane u oba smjera, uz pomoć privremene saobraćajne signalizacije i fizičkih prepreka”, saopšteno je medijima.

Daljinski, tranzitni i teški saobraćaj odvijaće se preko alternativnih pravaca državnih puteva, u oba smjera, i to: Pazarište– Dohoviće, Dohoviće– Novi Pazar, Novi Pazar– Bregovi, Bregovi– Tutin, koji će biti obeleženi putokaznom signalizacijom ”Obilazak”.

Lokalni saobraćaj će se odvijati putevima Pazarište- Delimeđe- Mađare, Pazarište-Crnooča- Brniševo- Crkvine i Pazarište- Mađare- Paljevski most.

 

Podeli

N N

Recent Posts

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

9 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

9 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

9 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

19 hours ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

23 hours ago

Bačevac: Od suštinske važnosti izgradnja saobraćajnice Kraljevo – Novi Pazar

Bačevac: Dobro je što imamo tri ministra iz reda manjinskih naroda, ali građane Novog Pazara…

24 hours ago