Categories: PolitikaVesti

”Zajedno za Prijepolje” u izbornu trku sa ozbiljnim programom i ciljevima

Na izbornoj listi listi ”Zajedno za Prijepolje” su odgovorni, radni i dobronamerni ljudi, rečeno je na konferenciji za novinare. Od građana očekuju značajan broj glasova kako bi preuzeli odgovornost za zaustavljanje propadanja te sandžačke opštine. ’’Pripremili smo listu projekata i investicija i ukoliko dobijemo poverenje od građana na njima ćemo ubrzano raditi kako bi obezbedili razvoj opštine Prijepolje’’ rečeno je na konferenciji.

Program i ciljeve Liste ‘’Zajedno za Prijepolje’’ na konferenciji za novinare predočila je kandidatkinja za odbornicu u lokalnom parlamentu Tanja Svičević.

Planovi su: Zatvaranje deponije Stanjevine i divljih deponija na celoj teritoriji Prijepolja, izgradnja pristupnih saobraćajnica na novom mostu, zaustavljanje neracionalnog i neodgovornoh trošenja budžetskog novca, rešavanje problema pasa lutalica, hitan završetak izgradnje mosta u Šarampovu, izgradnja trafostanice u  Vinickoj kao uslov za rešenje problema elektrosnadbevanja privrede i brojnih domaćinstava, zatim rešenje problema raskrsnice u Podvaroši i uklanjanje nepotrebnih semafora, rešavanje pitanja optadnih voda na području Brodareva, Velike Župe, Ivanje i Prijepolja.

Lista ”Zajedno za Prijepolje” insistiraće takođe na izgradnji kanalizacione mreže u Ivanju, rešavanju pitanja vodosnabdevanja u naseljima Luke, Bostani, Klik, Hisardžik, Mioska, Stražica, Ravne, Jabuka, Begluci kao i na rešavanju pitanja snadbevanja vodom i izgradnje kanalizacione mreže u naseljima Nepek i Tomovo naselje, a odmah po usvajanju plana detaljne regulacije korita reke Mileševke.

Dalji planovi tiču se sanacije i popravke seoskih puteva u Babinama, Jurašićima, Kaćevu, Kosatici, Zavinograđu, Stranjanima i Balićima, kao i u gradskim i prigradskim ulicama, kao i rešenje parkinga u gradu.

Planovi ove liste su i proširenje groblja Rosulje, izgradnja gradske kapele i proširenje groblja Kosovac.

”Zajedno za Prijepolje” insistiraće na zaustavljanju javašluka u finansiranju sportskih klubova, vraćanje kulturnih i sportskih manifestacija po kojima je Prijepolje bilo prepoznatljivo, kakve su ”Limski darovi”, ”Zetovijada” atletski miting, Ramazanska liga i Božični turnir.

Rešavanjem ovih pitanja kako je istaknuto, stvoriće se bolji uslovi za razvoj privrede, poljoiprivrede i turizma i povoljniji ambijent za privlačenje investitora sa različitim poslovnim idejama, a istovremeno biće omogućen ostanak ali povratak mladih koji su bili prinuđeni da napuste Prijepolje.

”Želimo da doprinesemo bolljem životu svih građana, bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost. Da Prijepolje bude grad u koji će se dolaziti a ne grad iz kojeg će, posebno mladi, odlaziti u potrazi za boljim životom. Nadamo se da ćemo  uspeti u tome” kazala je kandidatkinja za odbornicu u lokalnom parlamentu sa liste ”Zajedno za Prijepolje” Tanja Svičević.

 

Senada Kalić

Podeli

Senada Kalic

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

10 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

17 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

18 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

18 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

18 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

18 hours ago