Categories: DruštvoVesti

Asfaltirana Ulica Dubrovačka 422 u Selakovcu

Asfalt je stigao i do domova meštana Ulice Dubrovačke 422 u Selakovcu. Ovaj put u dužini od blizu 400 metara za meštane život znači. Radove za uređenje kompletne infrastrukture je finansirao grad Novi Pazar.

Meštani Selakovca nisu skrivali radost što je,prvi put od kada žive u ovom naselju, asfalt stigao do njihovih domova. Kažu da je za njih danas praznik. Izrazili su zahvalnost i pohvalili projekte, koje je grad u poslednjih nekoliko godina realizovao kako bi im uslovi života bili lakši. Ovo će, kažu, najviše koristiti njihovoj deci, koja na putu do škole više neće gaziti blato i prašinu.
Sa meštanima, koji ne kriju oduševljenje razgovarali su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović, te njihovi saradnici. Na polovini građevinske sezone u Novom Pazaru sve teče po planu. Prema rečima Hasanovića, nakon radova u Selakovcu, u ulici 422 mehanizacija će biti aktivirana na novom gradilištu.

„Zadovoljni smo jer su zadovoljni i meštani Ulice 422. Danas se, sem na ovom mestu, radovi izvode na još sedam lokacija“, rekao je Hasanović, podećajući da u ulici Ive Andrića traju radovi na izgradnji potpornog zida, dok su u Izbicama u toku finalni radovi asfaltiranja puta prema groblju.

“Radovi se izvode i u naselju Potok, Postenjskoj ulici, u Šutenovcu i na rekreacionom centru. Pre nedelju dana intenzivirani su radovi na obilaznici u dužini od 420 plus 300 metara“, rekao je Hasanović.

Uporedo se radi na preko 15 lokacija.S obzirom da je potpisan ugovor za asfaltiranje velikog broja ulica u Novom Pazaru, odmah po okončanju ovih radova počinje da se pripremaju nove ulice za asfalt.

Podeli

Sajma Drazanin

Recent Posts

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

5 hours ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

9 hours ago

Bačevac: Od suštinske važnosti izgradnja saobraćajnice Kraljevo – Novi Pazar

Bačevac: Dobro je što imamo tri ministra iz reda manjinskih naroda, ali građane Novog Pazara…

10 hours ago

Memić: Sve veći broj stranih turista u Srbiji

Memić: "Izložba EXPO 2027. je dobra prilika da privučemo investitore koji hoće da ulažu."

19 hours ago

Od danas veće akcize na gorivo, alkohol, nikotinske proizvode, kafu i gas

U Srbiji se od danas primenjuju novi iznosi akciza usklađeni sa godišnjim iznosom potrošačkih cena…

20 hours ago

Stiže nevreme

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito,…

20 hours ago