DruštvoVesti

Asfaltirana Ulica Dubrovačka 422 u Selakovcu

Asfalt je stigao i do domova meštana Ulice Dubrovačke 422 u Selakovcu. Ovaj put u dužini od blizu 400 metara za meštane život znači. Radove za uređenje kompletne infrastrukture je finansirao grad Novi Pazar.

Meštani Selakovca nisu skrivali radost što je,prvi put od kada žive u ovom naselju, asfalt stigao do njihovih domova. Kažu da je za njih danas praznik. Izrazili su zahvalnost i pohvalili projekte, koje je grad u poslednjih nekoliko godina realizovao kako bi im uslovi života bili lakši. Ovo će, kažu, najviše koristiti njihovoj deci, koja na putu do škole više neće gaziti blato i prašinu.
Sa meštanima, koji ne kriju oduševljenje razgovarali su gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović, te njihovi saradnici. Na polovini građevinske sezone u Novom Pazaru sve teče po planu. Prema rečima Hasanovića, nakon radova u Selakovcu, u ulici 422 mehanizacija će biti aktivirana na novom gradilištu.

„Zadovoljni smo jer su zadovoljni i meštani Ulice 422. Danas se, sem na ovom mestu, radovi izvode na još sedam lokacija“, rekao je Hasanović, podećajući da u ulici Ive Andrića traju radovi na izgradnji potpornog zida, dok su u Izbicama u toku finalni radovi asfaltiranja puta prema groblju.

“Radovi se izvode i u naselju Potok, Postenjskoj ulici, u Šutenovcu i na rekreacionom centru. Pre nedelju dana intenzivirani su radovi na obilaznici u dužini od 420 plus 300 metara“, rekao je Hasanović.

Uporedo se radi na preko 15 lokacija.S obzirom da je potpisan ugovor za asfaltiranje velikog broja ulica u Novom Pazaru, odmah po okončanju ovih radova počinje da se pripremaju nove ulice za asfalt.

Podeli