Categories: Sport

Pazarci veruju u trijumf

Klub malog fudbala Novi Pazar dočekuje sutra ekipu Ekonomca u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa Prve futsal lige, a trener domaćina Marko Gavrilović veruje da njegovi igrači nošeni velikom podrškom s tribina mogu da seriju vrate u Kragujevac.

“Prethodni duel pokazao je da smo zasluženo u finalu, a krajnj rezultat ne oslikava realan odnos snaga. Uz malo sreće, mogli smo i mi da trijumfujemo. Videli smo šta je bilo dobro, a šta ne, pa verujem da će se o šampionu odlučivati u Kragujevcu”, rekao je Gavrilović.

Ekonomac je prvi meč na svom terenu dobio rezultatom 3:0, a Pazarci bi u slučaju pobede u dvorani Pendik izborili “majstoricu”, pa bi se o tituli odlučivalo naredne srede u Kragujevcu.

“Dobro smo analizirali prvi finalni susret. Ekonomac je imao mnogo sreće. Sada sledi teška utakmica, ali nadam se našoj dobroj igri i povoljnom rezultatu po nas”, kazao je igrač Pazara Ninoslav Aleksić.

On je dodao i da mu mnogo znači povratak u reprezentaciju Srbije, posle četiri godine neigranja u državnom timu.

Predsednik pazarskog kluba Fikret Međedović naveo je da su dugogodišnji trud i velika ulaganj dali rezultat i da Novi Pazar ima šansu da osvoji titulu.

“Igrali smo u finalu Futsal kupa Srbije 2017. i 2018. godine, ali ovo je najuspešnija sezona za nas i podstrek za još kvalitetniji rad. Verujem da će nas podržati prijatelji i gradska uprava. Nadam se da će neki od trofeja uskoro biti u našim vitrinama”, rekao je Međedović.

Druga utakmica finalne serije između Novog Pazara i Ekonomca na programu je u subotu od 19 časova u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je besplatan.

M. Minić

Podeli

Miljan Minić

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

12 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

19 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

19 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

19 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

19 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

19 hours ago