Sport

Pazarci veruju u trijumf

Klub malog fudbala Novi Pazar dočekuje sutra ekipu Ekonomca u drugoj finalnoj utakmici plej-ofa Prve futsal lige, a trener domaćina Marko Gavrilović veruje da njegovi igrači nošeni velikom podrškom s tribina mogu da seriju vrate u Kragujevac.

“Prethodni duel pokazao je da smo zasluženo u finalu, a krajnj rezultat ne oslikava realan odnos snaga. Uz malo sreće, mogli smo i mi da trijumfujemo. Videli smo šta je bilo dobro, a šta ne, pa verujem da će se o šampionu odlučivati u Kragujevcu”, rekao je Gavrilović.

Ekonomac je prvi meč na svom terenu dobio rezultatom 3:0, a Pazarci bi u slučaju pobede u dvorani Pendik izborili “majstoricu”, pa bi se o tituli odlučivalo naredne srede u Kragujevcu.

“Dobro smo analizirali prvi finalni susret. Ekonomac je imao mnogo sreće. Sada sledi teška utakmica, ali nadam se našoj dobroj igri i povoljnom rezultatu po nas”, kazao je igrač Pazara Ninoslav Aleksić.

On je dodao i da mu mnogo znači povratak u reprezentaciju Srbije, posle četiri godine neigranja u državnom timu.

Predsednik pazarskog kluba Fikret Međedović naveo je da su dugogodišnji trud i velika ulaganj dali rezultat i da Novi Pazar ima šansu da osvoji titulu.

“Igrali smo u finalu Futsal kupa Srbije 2017. i 2018. godine, ali ovo je najuspešnija sezona za nas i podstrek za još kvalitetniji rad. Verujem da će nas podržati prijatelji i gradska uprava. Nadam se da će neki od trofeja uskoro biti u našim vitrinama”, rekao je Međedović.

Druga utakmica finalne serije između Novog Pazara i Ekonomca na programu je u subotu od 19 časova u dvorani Pendik, a ulaz na tribine je besplatan.

M. Minić

Podeli