Categories: PolitikaVesti

Mladi SDP-a pomažu učenicima za polaganje male mature

Sandžačka demokratska partija će i ove godine organizovati pripremnu nastavu za polaganje male mature, koja je kako je istaknuto na konferenciji za novinare do sada davala dobre rezultate. Kako je najavljeno, Forum mladih ove partije će ubuduće organizovati i niz društveno-korisnih aktivnosti, radionica i akcija.

“Mala matura je vrlo važan test, dobar rezultat deci otvara mnoge mogućnosti i zato je vrlo bitno da se test dobro pripremi i odradi. Mi u Sandžačkoj demokratskoj partiji već godinama unazad organizujemo pripremu za ove testove, a naši polaznici su do sada davali jako dobre rezultate, na šta smo veoma ponosni.Naš poziv je upućen svima koji žele da uče, da postignu što bolje rezultate, tu smo da vama pomognemo. Nema drugih uslova i pitanja, neće vam niko tražiti člansku kartu, niti vas pitati kome pripadate. Naša deca su našabudućnost i obaveza svih nas je da im pomognemo i olakšamo”, rekla je ispred Foruma mladih ove partije Dina Biševac.

Ona je pozvala sve  zainteresovane roditelje i učenike da se prijave u prostorijama Sandžačke demokratske partije, koja se nalazi u ulici Stevana Nemanje, ili na telefon 020/311-454.

“Osim toga, Forum mladih Sandžačke demokratske partije će u narednom periodu imati niz društveno korisnih aktivnosti kao na primer: Unarednom periodu Forum mladih SDP će organizovati niz kako ekoloških akcija, tako i edukativno-kreativnih radionica, obuka, seminara, razna putovanja itd.  Naša omladina takođe uzima aktivno učešće u Omladinksoj radnoj akciji Ribariće ove godine. Zato pozivam naše članove i simpatizere da nas obiđu, informišu se o našem radu, a ujedno i obnove svoje članstvo i uzmu novu člansku kartu”, dodala je Biševac.

 

Podeli

Sajma Drazanin

Recent Posts

Uhapšen zbog nedozvoljenog prometa cigareta

Policija u Novom Pazaru  uhapsila je E.Č. (30) iz Tutina zbog sumnje da je izvršio…

18 hours ago

Novi Pazar ima šampionku Evrope u boksu: Zlatna Kuluhova!

Kristina Kuluhova u finalu kategorije do 63 kilograma u Beogradu podeljenom odlukom sudija pobedila reprezentativku…

1 day ago

Pazarci završili sezonu, FON Banjica u polufinalu plej-ofa

Beograđani su dobili drugu utakmicu u Novom Pazaru sa 2:0, pa su sa dve pobede…

1 day ago

Super liga Srbije: Radnik – Novi Pazar 1:4

Novi Pazar je sa 39 bodova deveti u Super ligi Srbije, odnosno vodeći u plej-aut…

1 day ago

Radni vikend u SDP: Zasedali Politički savet i Komisija za statutarna pitanja

U centrali Sandžačke demokratske partije (SDP) u Novom Pazaru radna subota. Protekla je u održavanju…

2 days ago

Međedović bez trećeg kola u Madridu

Novopazarac propustio dve set lopte u desetom gemu prvog seta.

2 days ago