Categories: Sport

Biševac: Ponosni na titule AMK Novi Pazar

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac posetio je danas automobilistu Esada Došljaka i najavio da će grad u skladu s mogućnostima nastaviti da podržava rad ovdašnjeg auto-moto kluba.

“Ponosni smo na prošlogodišnje rezultate. Došljak je dvostruki prvak Srbije, najbolji na Balkanu i drugi u Evropi. To su izuzetna dostignuća, s obzirom da se radi o skupom sportu, gde osim stručnog rada, truda i zalaganja treba dosta finansijskih ulaganja”, rekao je Biševac.

On je ocenio da su uspesi u trkama ubrzanja pokrenuli kompletan auto-mosto sport, podsetivši da je Novi Pazar u poslednje dve godine bio domaćin Brdskog prvenstva Srbije.

“Sve je više zaljubljenika. U klub stižu mladi i žele da krenu Došljakovam stopama. To su najbolji predstavnici grada i Srbije na Balkanu i u Evropi, pa imamo obevezu da podržimo Došljaka i ostale ljude, koji su zaslužni za ove rezultate”, naveo je Biševac.

Došljak je prošlog vikenda u Beogradu dobio pehar kao dvostruki šampion Srbije u brzinskoj vožnji, koji mu je uručio Auto-moto savez Srbije.

“Čast mi je da ugostim delegaciju grada na čelu s gradonačelnikom i oduševljan sam što mogu s njima da podelim uspeh. Naredne sezone vozićemo i brdo, tu je novi Pežo 2K8-4 s dva motora. Očekujem da ćemo u toj disciplini imati trojicu predstavnika, kao i da će 2019. biti uspešna kao i prethodna godina”, kazao je Došljak.

M. Minić

Podeli

Miljan Minić

Recent Posts

Novi Pazar i dalje u KLS

Još jedno mesto Srbiji u ABA ligi sačuvalo je Pazarce u domaćoj eliti, iako su…

9 hours ago

Lekić čestitao Uskrs

Lekić čestitao Uskrs

16 hours ago

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

Vaskršnja čestitka zamenika gradonačelnika, Vladimira Marinkovića

16 hours ago

Biševac čestitao Uskrs

Biševac čestitao Uskrs

16 hours ago

Slab saobraćaj na putevima

Na autoputevima, prioritetnim i frekventim putnim pravcima jutros gotovo i da nema vozila a u…

16 hours ago

Danas promenljivo oblačno i toplije, temperatura do 27 stepeni

U Srbiji danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima i toplije, samo je u brdsko-planinskim…

16 hours ago