Categories: Politika

Koktelom i druženjem SDP ispratila uspješnu 2018.

Članovi Sandžačke demokratske partije ispratili su godinu upješnog rada neformalnim druženjem, koktelom i mini-koncertom u novim prostorijama ove stranke. Veliki broj članova, simpatizera i prijatelja stranke zajednički su sumirali rezultate i proslavili uspjehe u 2018, a koji su odraz rada gradske vlasti čija je okosnica politika SDP-a.

Skupu su se odazvali i brojni predstavnici javnih preduzeća, Grada i gradskih institucija, predstavnici medija, ljudi iz javnog i kulturnog života, a prije svega mladi koji su ispunili nove prostorije Sandžačke demokratske partije.  Predsjednik gradskog odbora SDP za Novi Pazar, Fahrudin Đekić, zahvalio se svima koji su došli i istako da je ovaj skup i neformalno druženje prilika da se sumiraju rezultati ali i da se članovi pripreme za nove uspjehe i još bolji rad.

 ” Mi smo tražili najveći poslovni prostor, ali nema tog prostora koliko Sandžačka demokratska partija ima članova. Vrata ove stranke su otvorana za sve one koji imaju dobre ideje i dobre inicijative“, rekao je Đekić istakavši da je 2019. predizborna, a 2020. godina pobjede SDP-a.  On je prenio želje lidera, Rasima Ljajića, koji zbog poslovnih obavaze nije bio prisutan,  “da SDP postigne još veći uspjeh, a da čitava zemlja i region idu naprijed”.

Gradonačelnik Nihat Biševac istakao je da je uspjeh Grada i gradskih instutucija uspjeh SDP-a, stranke koja dugi niz godina čini okosnicu vlasti u Novom Pazaru.

„ Bilo je mnogo izazova, ali smo iz tih problema i izazova izlazili jači i pobjede su bile na našoj strani “, rekao je Biševac istakavi da će zbog iskustva i dosadašnjeg rada SDP nastaviti da niže uspjehe.

Dobrodošlicu svima u nove prostorije stranke ukazao je i predsjednik SDP-a, Nihad Hasanović, koji  je rekao da je pred strankom još jedna godina sa mnogo rada, ali da to nije ništa neuobičajeno za članove SDP-a. On je prisutnima poželio zdravlje, manje problema i još veći uspjeh.

„ Da ste živi i zdravi! Čuvajmo ovaj grad i ovaj Sandžak, zaista  nemamo ništa preče od toga,” rekao je Hasanović.

Koktelu je prisustvovao veliki broj mladih koji su izrazili zadovoljstvo što su, kako kažu, ” dio pobjedničkog tima” i što imaju priliku da učestvuju u projektima SDP-a.

Ja sam dio ovog tima od 2000. godine i vjerujte ne pamtim ovoliku gužvu mladih i supješnih ljudi. Da nismo uspješni i da ne trajemo toliko godina ovaj narod ne bi bio sa nama“, kaže jedan od članova stranke, Emir Ikić.

Slavlje i druženje nastavljeno je uz nastup benda Trio akustik, koji je uljepšao čitavo veče u prostorijama partije.

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

4 hours ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

17 hours ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

17 hours ago

SDPS: Podržavamo izbor vlade, obezbeđuje ravnomerni regionalni razvoj

Zamenik predsednika poslaničke grupe Socijaldemokratske partije Srbije Muamer Bačevac istakao je dana u Skupštini Srbije…

17 hours ago

Murić pokorila Oderco, Ćatović treći

Saima Murić pobedila na Evropskoj juniorskoj uličnoj trci u Odercu, dok je Aldin Ćatović zauzeo…

1 day ago

Novi Pazar – Javor 1:0

Jedini gol postigao je Nikola Srećković u 60. minutu.

1 day ago