Categories: DruštvoPolitikaVesti

Plodonosna poseta Turskoj trijumf politike SDP-a

Poseta Turskoj i sve što se tokom nje dešavalo predstavlja svojevrstan trijumf politike Sandžačke demokratske partije i njenog lidera Rasima Ljajića, zaključio je Izvršni odbor Gradskog odbora Sandžačke demokratske partije. Predsednik Gradskog odbora SDP-a za Novi Pazar Fahrudin Đekić kazao je u izjavi za RTV Novi Pazar, a nakon održanog sastanka da će plodovi politike koju vodi najjača stranka u Sandžaku, ubrzo biti vidljivi.

Svetla budućnost Sandžaka jeste nešto što je realno i što proiziliazi iz politike koju vode Sandžačka demokratska partija i njen lider Rasim Ljajić, zaključili su članovi Izvršnog odbora Gradskog odbora Sandžačke demokratke partije za Novi Pazar na današnjem sastanku.

Na sastanku su analazirani planovi novopazarskog SDP-a u cilju podizanja kvaliteta života građana, a jedna od tema je bila i juče završena, dvodnevna poseta srbijanske delegacije Turskoj.
Predsednik GrO SDP za Novi Pazar Fahrudin Đekić kazao je da jučerašnji dan u Ankari predstavlja trijumf politike SDP-a, konzistentne i mudre politike, politike kontinuiteta koju vodi osnivač stranke Rasim Ljajić.

”Plodovi te politike će vrlo brzo biti vidljivi a oni su izgradnja puta Novi Pazar- Tutin, Novi Pazar- Sjenica- Aljinovići i Tutin- Sjenica. Dobri putevi su preduslov za privlačenje ozbiljnih investitora. Kada govorimo o izgradnji auto puta Beograd- Sarajevo koji će takođe Sandžak spojiti sa Bosnom i Beogradom, a kada tu uvežemo deonicu Požega- Boljare, mi činimo da se Sandžak nalazi na čvorištu saobraćajnica tako da je svetla budućnost Sandžaka nešto što je realno i što proizilazi iz politike koju vodi Sandžačka demokratska partija” kazao je Đekić.

Podsetimo i predsednik Srbije Aleksandar Vučić je prilikom obraćanja na Poslovnom forumu u Turskoj posebniu zahvalnost uputio potpredsedniku Vlade i ministru Rasimu Ljajiću za, kako je rekao, ogromnu energiju koju je uložio kako bi bili napravljeni značajni pomaci u saradnji dve zemlje.

 

Senada Kalić

Podeli

Senada Kalic

Recent Posts

Gaza: Od 7. okrobra 2023. godine ubijeno 34.622 Palestinaca

Najmanje 26 Palestinaca je ubijeno, a 51 je povrijeđen u izraelskim napadima u Pojasu Gaze…

14 hours ago

Obilježena godišnjica masovnog ubistva učenika beogradskoj školi “Vladislav Ribnikar”

Godinu dana prošlo je od kako je učenik beogradske Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" K. K.…

14 hours ago

Traga se za pljačkašima kazina

Policija u Novom Pazaru traga za počiniocima koji su u novopazarskom naselju Selakovac iz jednog…

15 hours ago

Memić: Pred Vladom su brojni projekti od vitalnog značaja za Sandžak

Ministar turizma i omladine, Husein Memić, kazao je da su pred novom Vladom Srbije brojni…

1 day ago

U Neumu ulovljen najopasniji morski pas

Lokalni ribar je u Neumu ulovio modrulja, morskog psa koji je još poznat pod nazivima…

2 days ago

Danas je Veliki četvrtak

rpska pravoslavna crkva danas obeležava Veliki četvrtak (Veliko bdenije). Ovaj pokretni praznik obeležila su četiri…

2 days ago