Categories: Društvo

Turistički potencijali Sandžaka na sajmu u Budvi

Regionalna turistička organizacija Sandžaka zajedno sa tursitičkom organizacijom Rožaja učestvuje na 27. Međunarodnom sajmu turizma u Budvi i predstavlja turističke potencijale grada Novog Pazara kao i opština Tutin i Sjenica.

O važnosti METUBES-a govori više od dvije decenije duga tradicija u okviru koje je nekoliko hiljada izlagača predstavilo svoju ponudu tržištu Crne Gore i regiona uz zapažene poslovne efekte. Naša kompanija Jadranski sajam će naredne, 2018. godine obilježiti 50 godina postojanja. Pola vijeka Jadranskog sajma predstavlja mjesto susreta privrednika iz zemlje i inostranstva.

“ Štand Regionalne turističke organizacija nalazi se u hali jedan  jedan ove manifestacije.  Akcenat u prezentaciji smo stavili na Novopazarsku Banju, na prirodne ljepote, ugostitelje, I naše manifestacije. Sve tri destinacije, Novi Pazar, Sjenica i Tutin, imaju zaista šta da ponude turistima”, rekao je predsjednik Regionalane turističke organizacije Sandžaka,  Haris Gegić.

Željeli bismo da i u jubilarnoj godini, koja se obilježava pod sloganom “50 godina sa vama“, budemo zajedno na našoj tradicionalnoj manifestaciji METUBES koja obuhvata prezentaciju: turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

U okviru ovog događaja, svoju poslovnu šansu uspješno pronalaze i proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, obrazovne institucije, advertising agencije, softverske agencije, medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove, agencije za zapošljavanje i sl.

Program dešavanja organizovan u saradnji sa najznačajnijim subjektim i kreatorima turističke politike dodatno ističe neophodnost učešća na METUBES-u. Vjerujemo da ćete prepoznati svoj interes i biti dio ove turističko-poslovne smotre.

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Atletičari Novog Pazara nižu uspehe, pravi izazovi tek predstoje

Sezona u dvorani donela je mladim Pazarcima brojne rekorde i medalje sa domaćih i balkanskih…

13 hours ago

U nedelju, 19. maja preventivni pregledi: Merenje krvnog pritiska, EKG, krvna slika i ultrazvuk abdomena

U nedelju, 19. maja u Opštoj bolnici i Domu zdravlja Novi Pazar u periodu od…

14 hours ago

Ugostiteljsko-turistička škola najbolja na konkursu ‘’Evropa i ja’’

Učenici novopazarske Ugostiteljsko-turističke škole osvojili su prvo mesto i novčanu nagradu od 600 evra za…

14 hours ago

Nejla Avdović druga na Državnom prvenstvu iz zdravstvene nege

Učenica srednje Medicinske škole "Dva heroja" Nejla Avdović  osvojila je drugo mesto na nedavnom državnom…

17 hours ago

Dom zdravlja: Povećan broj pacijenata

Promena vremena doprinela je da se poveća broj pacijenata, sa virusnim infekcijama, posebno onih sa…

17 hours ago

Redovno pranje zuba uslov za celokupno zdravlje

Povodom Nedelje zdravlja usta i zuba, koja se organizuje treće nedelje maja poslednjih 20 godina,…

17 hours ago