Categories: Društvo

Otvorena vrata Union univerziteta

Fakultet za poslovno-industrijski menadžment i pravo pri Union univerzitetu “Nikola Tesla” od petka, 2. juna, počinje upis studenta. Fakultet nudi mogućnost pohađanja osnovnih, master i doktorskih studija a u mnoštvu studijskih smerova i fakulteta u okviru Union univerziteta budući studenti mogu izabrati Fakultet farmacije i Stomatološki fakultet.

U predstojećoj školskoj godini Fakultet za poslovno-industrijski menadžmetnt i pravo  upisaće 17. generaciju studenata. Ovaj fakultet koji od sada studenti mogu pohađati i u Novom Pazaru ima mnoštvo smjerova kao što su studije za poslovne menadžere, ekonomiste,  informatičare i pravnike.

“Upis počinje od 2. juna i trajaće do 16. juna, tako da pozivam sve svršene srednjoškolce da dođu, da se prijave i želim im srdačnu dobrodošlicu”, rekla je  koordinatorka ovog univerziteta, prof. dr Birsena Numanović Duljević

Kako su istakli koordinatori u okviru Union univerziteta “Nikola Tesla” mogu se obrazovati i oni maturanti koji sebe vide u medicini, stomatologiji ili farmaciji.

“Što se tiče osnovnih akademskih studija departmani su sledeći: pravo, poslovno-industrijski menadžment, ekonomija, filološki fakultet, informatika, među kojima je kriminologija, bezbednost, zdrvstvena nega, farmacija i Stomatološki fakultet “, rekao je koordinator, dr Šaban Bulić.

Koordinatorui kažu da Univerzitet Union,” Nikola Tesla “ pruža brojne povoljnosti studentima na planu stipendiranja, plaćanja školarine na rate, učenja na daljinu ali i parcijalnog polaganja ispita. Prostorije Fakulteta za poslovno-industrijski menadžmetnt i pravo nalaze se u Ulici Relje Krilatice.

 

Podeli

Selma Ljajic

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

7 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

13 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

13 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

14 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

14 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

14 hours ago