Categories: Društvo

Sandžaklije izabrale očnu kliniku iz Skoplja

European eye hospital, odnosno Evropska očna bolnica u Skoplju lider je iz oblasti oftalmologije u regionu, i to već petu godinu zaredom. Od kako je počela sa radom 2011. godine u Skoplju tim stručnjaka oftalmologa i najsavremenija aparatura kojom rade i dalje su jedina nada pacijentima iz regiona o konačnom izlečenju.

 

Pet godina postojanja Evropske očne bolnice u Skoplju obilježilo je niz zapaženih rezultata i jedinstvenih zahvata na oku kao što su transplatacija rožnjače odnosno keratoplastika, al i operacija uklanjanja malignog melanoma sa oka što tu zdravstvenu ustanovu svrstava među rijetke u svijetu u kojima je izveden takav zahvat.

Zadovoljni radom i rezultatima su i u predstavništvu Evropske očne bolnice u Novom Pazaru koje je sve vrijeme je samo most koji spaja pacijente sa tom renomiranom zdravstvenom ustanovom u Skoplju, i ljekarima koji su stekli još veći ugled među pacijentima koji im dolaze iz cijele Evrope.

“Veliki broj pacijenata iz Sandžaka i Srbije, te zemalja iz regiona koristili su naše usluge, najbitnije je da su dobili očekivan treman te da su rezultati izvanredni. Moram da napomenem da smo mi prva i orginalna turska očna klinika koja u Prištini i Pazaru ima svoja predstavništva koja su logistika pacijentima i samoj klinici. Na ovim prostorima ne postoji sličan i tako ozbiljan regionalni oftalmološki centar kakva je Evropska očna bolnica u Skoplju. U Turskoj postojimo duže a poslednjih pet godina smo na zadovoljstvo ljudi iz Sandžaka, Srbije i Crne Gore prisutni i u Makedoniji. Pacijenti odlaze svakodnevno jer kada je zdravlje u pitanju i visoko profesionalna medicinska usluga ništa nije daleko”, rekla je menadžerka Evropske očne bolnice za Srbiju Senada Kalić.

Evropska očna bolnica koristi novu, naprednu metodu za laserski tretman glaukoma, i dalje po najpovoljnijim cijena vrše operacije katarakte, skidanje dioptrije, dijabetske retinopatije i mnoge druge savremene oftalmološke metode. Njihova misija od prvog dana je uvođenje evropske procedure za dijagnostiku i liječenje, i dalje im je cilj isključivo zdrav i zadovoljan pacijent, nikako materijalna dobit. 

A. Nićiforović

 

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

4 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

10 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

10 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

10 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

10 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

11 hours ago