Categories: Sport

„Pazarski Ugo Sančez“

Priželjkivao je Predrag Pavlović,jedan od junaka istorijskog trijumfa Novog Pazara protiv aktuelnog šampiona, da bar jedna lopta završi u mreži Rajkovića,uoči derbija. Njegova želja ne samo da je ispunjena, nego je i „duplirana“. Brzonogi Kruševljanin u dresu Novog Pazara je „načeo“ crveno-bele, inteligentnim i efektnim potezom u 15.minutu.

– Treća sreća za mene protiv Crvene zvezde. Kada je lopta došla do Kecapa, imao sam osećaj da ću matirati Rajkovića, da je to moj trenutak i ušao sam u kazneni prostor. Lopta je krenula ka meni, ispred sebe sam imao dva protivnička igrača i golmana Zvezde. Morao sam da razmišljam u deliću sekunde kako da reagujem. Pomislio sam da je jedino mesto gde može lopta da prođe- između nogu Rajkovića i uspeo.

Zašto baš na taj način?

– To je finta,koju sam vremenom naučio „pikajući“ mali fudbal. U takvim situacijama  praktikujem da baš na taj način, kroz noge, postignem pogodak. I uvek pogađam, otkriva Pavlović.

Da „štimung“ nakon tog detalja bude potpun i specifičan, usledio je i do sada neviđen način proslave, salto u stilu legendarnog Uga Sančeza?

– Svi smo u klubu i gradu žarko želeli ovaj trijumf tako da je ta energija danima „ključala“, posebno u nama igračima. Moje radovanje odražava i radost celog Novog Pazara i želje za pobedom, koju smo i ostvarili, ističe Pavlović, od subote sa novim nadimkom „Pazarski Ugo Sančez“.

E. Nailović

Podeli

rtvnp

Recent Posts

Železničar – Novi Pazar 3:1

Gol za Novi Pazar postigao je Mihajlo Petković u 45. minutu.

12 hours ago

Da li srebro može skinuti zlato sa trona? Cena ovog plemenitog metala najveća u poslednjih 10 godina – i nastavlja rasti

Trend rasta cene zlata na svetskim berzama prati i trend rasta cene srebra. Cena zlata…

18 hours ago

Zaključen birački spisak za predstojeće izbore

Jedinstveni birački spisak za predstojeće lokalne izbore zakazane za 2. jun 2024. godine zaključen je…

18 hours ago

Katarski ministar dobitnik priznanja “Husein paša Boljanić”

Drugog dana zvanične posjete Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, katarski ministar za vakufe i islamska…

19 hours ago

STOMAČNI VIRUS HARA SRBIJOM Ovo su simptomi, faze i savet lekara za oporavak: “Za ovom hranim svi posegnu, ali baš to TREBA IZBEGAVATI”

Osećaj netrpeljivosti u stomaku praćeno povraćanjem, mučninom, malaksalošću, a mogućom i temperaturom tegobe su na…

19 hours ago

Pred nama topao i sunčan dan do 28°C: Sutra nova promena vremena

Prvog dana vikenda očekuje nas sunčano i suvo vreme, a najviša temperatura iznosiće 28 stepeni.…

19 hours ago